Tanıyıp, Öğrenelim programının 3. bölümü yayımlandı …

Alihan Blach – Mülheim an der Ruhr

Editörlüğünü ve yönetmenliğini sitemizin Genel Yayın Koordinatörü olan Murat Ali Blach’ın yaptığı, her bölümünde ayrı bir derneğin tanıtıldığı “Tanıyıp, öğrenelim!” programının 3. bölümü yayımlandı.

3. bölümde Almanya’nın KRV eyaleti, Oberhausen şehrinde faaliyet gösteren Umudum Ol Derneği (Weg der Hoffnung e.V.) tanıtıldı.

2 binli yıllarda bir araya gelen ve 2001’de resmi olarak dernek statüsünü alan Umut Yolu’nun kurucusu evladını lösemi kanseri yüzünden kaybetmiş acılı bir anne olan Aynur Çelikdöven. Oğlunun umut yürüyüşü sırasında kendisi ile ortak sorunları yaşayan aileleri bir araya getirerek, bu sorunlara çözüm üretme arayışına girdiler ve Umut Yolu Derneği 24 yıldır bu yolda yılmadan, gayretle yürüyor.

İlgi ile takip edilen programın dördüncü bölüm konuğu hangi dernek olacağı şimdiden merak konusu oldu. Youtube kanalımızı takip ederek bunu ilk öğrenenlerden biri de sen olabilirsin.
Youtube kanalımız: http://www.youtube.com/@bagimsizobjektif

Murat Ali Blach

Bağımsız Objektif Haber ve Dijital İçerik Platformu kurucusu, Post Aktüel ve Türkiye Gazeteleri için de gönüllü haber ve içerik hazırlamakta.

Yeni Gönderi

Fransa’daki yangının kaynağı belli oldu

Fransa’nın Strasbourg kenti yakınlarındaki Brumath kasabasında, Rize’nin Ardeşen

DETAY

Murat Ali Davulcu Blach’tan Etkileyici Bir Eser: BİR BEDENDE İKİ RUH “Körükçü Ali” Raflarda Yerini Aldı

Alihan Davulcu – Almanya Bağımsız Objektif Online Haber

DETAY

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir