Uluslararası Eğitim ve Yazarlar Merkezi-UEYM’ye yeni bir atama daha …

Genel Başkanlığını bir dönem UID’de Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı yapmış olan Kübra Hülya Arıcı Sorrentino’nun yaptığı UEYM, teşkilatlanma çalışmalarında özellikle Genel Başkan’ın UID ile yollarını ayırmasından sonra enerjisini tamamen merkeze aktarması ile teşkilatlanmada müthiş bir ivme kazandı.

UEYM’den üst üste gelen atama duyuruları bu ivmenin kanıtı niteliğinde. Dün yine UEYM’den yapılan duyuruda Genel Merkez Sekreterliği’ne Kübra Sancak’ın atandığı paylaşıldı.

UEYM’den yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

UEYM’de Yeni Görevlendirme

Uluslararası Eğitim ve Yazarlar Merkezi (UEYM) yönetiminde yeni bir atama gerçekleşti. UEYM Genel Başkanı Kübra Hülya Arıcı Sorrentino’nun olurlarıyla Kübra Sancak, Genel Sekreter olarak görevlendirildi.

Şu ana kadar Genel Sekreterlik görevini başarıyla yürüten Tarık Francesco Sorrentino ise bundan sonra Genel Başkan Yardımcısı olarak görevine devam edecek.

UEYM, yeni yönetim kadrosuyla uluslararası eğitim ve yazarlık alanındaki çalışmalarını güçlendirerek sürdürecektir.

Öyle görülüyor ki UEYM’den önümüzdeki günlerde yine her an yeni bir atama duyurusu gelebilir. İnanıyoruz ki bu başarılı atamaların merkezin önümüzdeki günlerde faaliyetlerine de yansıyacaktır. Kübra Sancak’ı ve Tarık Francesco Sorrentino’yı yeni görevlerinden dolayı tebrik eder; başarılı çalışmalar dileriz.

  • Murat Ali Blach

    Bağımsız Objektif Haber ve Dijital İçerik Platformu kurucusu, Post Aktüel ve Türkiye Gazeteleri için de gönüllü haber ve içerik hazırlamakta.

    Yeni Gönderi

    Fizyoterapist genç, Türkçe Rap ile Almanya’da birinci oldu.

    Murat Ali Davulcu Blach – Moers Yapımcılığını bagimsizobjektif.com’un

    DETAY

    Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından Türk-Alman Medya Forumu düzenlendi.

    Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Sayın

    DETAY

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir